Известие

Collapse
No announcement yet.

Не се издържа вече!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не се издържа вече!!!!

Преди две седмици "олекнах" 800 лв по мойта "кучка",а сега иска ощееее,докогааааа?!?!?!
    Вчера тръгвам на гости,минавам 50 метра и ми пропадна педала на съединителя или по точно омекна и сега отделя ниско долу ,и се натиска много лесно!Някаква идея точно какво ми се случи???
    Аз имам някой предположения,но ще се радвам да чуя и вашите!
    Уточнение:все още мога превключвам на скорост!
    Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

е че той каде е отделял преди
    трябва да отделя ниско и да е мек
    демек не мога да разбера какво му е станало
    а боксува ли съединителя

Comment

Re: Не се издържа вече!!!!

Първоначално публикувано от sitalk
      Преди две седмици "олекнах" 800 лв по мойта "кучка",а сега иска ощееее,докогааааа?!?!?!
      Вчера тръгвам на гости,минавам 50 метра и ми пропадна педала на съединителя или по точно омекна и сега отделя ниско долу ,и се натиска много лесно!Някаква идея точно какво ми се случи???
      Аз имам някой предположения,но ще се радвам да чуя и вашите!
      Уточнение:все още мога превключвам на скорост!
      Ужас а? Споко, в най-лошия случай е заминала долната помпа на съединителя. Тя струва между 30 и 40 лв. Работата и тя е горе долу толкова. Все пак преди това си провери спирачната течност в казанчето, дали е на нормално ниво. Щото ако е малко може да е засмукала въздух и т.н. Ако просто е засмукала въздух, само трябва да се обезвъздуши!
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Моя педал е доста твърд и отделя изведнъж, 4-5-6 сантиметра след като започна да го отпускам - това по мое мнение е по средата между средата на хода и най - долната му част.....добре ли звучи????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Благодаря на колегите за предположенията и на колегата "Ферарист" за успокоението! Чух се с "Бат" Бобо,утре ще и "види сметката",най вероятно някоя от помпите!?Поне се успокоих,че моя тотал за ремонти не е чак толкова голям,като гледам на други колеги ,съм екстра!

Comment

Е аз не те успокоявам, щото и аз не знам как трябва да е педала като твърдост, и затва и аз питах - как звучи това което описах - като нормално или не.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
              Е аз не те успокоявам, щото и аз не знам как трябва да е педала като твърдост, и затва и аз питах - как звучи това което описах - като нормално или не.....
              Ами не е нормално За смяна е,тъжно но факт.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                Кое точно е за смяна в случая?????

Comment

[quote=ФЕРАРИСТ]
                  Първоначално публикувано от Xtrim7
                  Първоначално публикувано от "ФЕРАРИСТ":1v1o6rbd
                  Кое точно е за смяна в случая?????[/quote:1v1o6rbd]

Комплект съединител! Когато педалът стане твърд, това е признак за износен притискателен диск (по-точно сленцето на притискателя)
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

30-40 лева?
                    това за някои модел на москвич ли става въпрос
                    долната помпа върви между 200 и 300 лева и работата е долу горе толкова разглобява се половината кола
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Кофти! Ако ти е бил твърд педала, а сега не е...СЪЕДИНИТЕЛ Моя беше така и олекнах със 800 кинта за смяна на целия комплект плюс семеринг (на маховика, мисля)
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART
                        30-40 лева?
                        това за някои модел на москвич ли става въпрос
                        долната помпа върви между 200 и 300 лева и работата е долу горе толкова разглобява се половината кола
                        Не е лошо първо да проверяваш какво пишеш защото това тва на твойта е така,но на 2.4 си е както е писал Боби33

Comment

Присъдата еееееееееееееее:Смяна съединител!!! Е,вече наистина не се издържааааааааааа!Към 3000 оборота ставам като автоматик,такъв е звука,боксува яко!А,пък нямах работа да се повозя на една чипната и пак се заразих от една "болест"дето мислех,че съм се излекувал,семейния бюджет "отиде на кино"!!!

Comment

вместо да ревеш, да беше се разтърсил, има 10на теми по въпроса с педала на съединителя и съединителя
                            във всички случаи без майстор няма да минеш
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Koлега,търсил съм преди да пиша,но не намерих като това дето на мен ми се случи!А, между другото не "рева",а споделям моите болежки с колегите,нали за това е форума и както виждаш съм го написал донякъде под формата на майтап!Интересно ми е,на теб ако ти заминат за един месец 1400лв +360 за две предни гуми какво ще направиш,банкет ли ще дадеш!?!!?!?Нищо лично,просто питам!

Comment

Working...
                              X